Bicentenari del naixement de Fiódor Dostoievski – Any Dostoievski a Espanya

Barcelona es suma a la celebració del bicentenari del clàssic de la literatura russa. Les institucions acadèmiques i culturals de la ciutat s’uneixen per oferir-vos tot un seguit d’esdeveniments culturals i educatius. El programa està dissenyat per a aproximar-se tant a un públic especialitzat com general.

Link: https://www.casaderusia.es/ca-news/bicentenari-del-naixement-de-fiodor-dostoievski

La Fundació Casa de Rússia a Barcelona, el Seminari d’Estudis Eslaus de la UPF, la Secció d’Estudis Eslaus de la UB i la revista Estudis Dostoievski han preparat per a vosaltres conferències úniques, trobades, cicles de cinema dedicats a l’estudi de l’obra de Dostoievski, així com presentacions de noves traduccions de les obres del gran escriptor. Col·laboren també en la iniciativa el CCCB, la Filmoteca de Catalunya i la Llibreria Central, a més de diverses institucions russes.

Comitè organitzador de l’Any Dostoievski: Miquel Cabal Guarro (UB), Tamara Djermanović (UPF), Jordi Morillas (Estudis Dostoievski) i Anna Silyunas (Casa de Rússia a Barcelona).

Les activitats dedicades al bicentenari de l’escriptor es duran a terme d’octubre a novembre de 2021.